Regisztráció

A Data-EDIH ügyfélútja a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban

Az ügyfélút három alapvető fázisból áll. Az első szakasz során, a jelentkezés és a digitális érettség felmérése és elemzése révén megteremtjük azokat az alapokat, amelyek mentén elindulhat a tanulási és fejlődési úton. A második szakaszban a tanulás, a tanácsadás és a megvalósítás fókuszában az egyéni fejlődés áll. A tanulási folyamat az új ismeretek megszerzését és a készségek fejlesztését segíti, a tanácsadás során pedig szakértői iránymutatásokkal és személyre szabott tanácsokkal támogatjuk. A harmadik szakaszban a fejlődés visszamérésével és az utóellenőrzéssel gondoskodunk arról, hogy elérje kitűzött céljait, és hosszú távon is megerősítse a tanulási fázis során megszerzett tudását. Elkötelezettek vagyunk az Ön sikeréért, és minden lépésben Ön mellette állunk ezen az izgalmas úton.

A regisztráció menete

Amennyiben részt szeretne venni képzéseinken, akkor kattintson az alábbi gombra, amely a regisztrációs felületre továbbítja.

Bármilyen felmezülő kérdés esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel segítünk!

A képzések finanszírozása

Felhívjuk érdeklődőink figyelmét, hogy a képzésen való részvétel a kis- és középvállalatok számára térítésmentes, de a részvételi díj teljes összege a de minimis keret terhére kerül elszámolásra. 

A de minimis támogatás a vállalkozások részére nyújtott csekély összegű állami támogatás, amellyel hazai vállalkozásfejlesztési, innovációs és K+F pályázati források kapcsán találkoznak a vállalkozások. Minden kis- és középvállalkozás rendelkezik ún. de minimis kerettel (mértéke 3 pénzügyi évre vetítve 200 000 euró), amely virtuális keretet a vállalkozások a pályázati és egyéb támogatási formák révén kapott csekély összegű támogatástások révén tudják lehívni.

A vállalkozásoknak csekély összegű állami támogatásokról szóló 1407/2013/EU rendelet, illetve a halászati és akvakultúra-ágazatban működő vállalkozásoknak a 717/2014/EU bizottsági rendelet, a mezőgazdasági termékek elsődleges termelésével foglalkozó vállalkozásoknak pedig a 1408/2013/EU bizottsági rendelet alapján nyújtható de minimis támogatás.

A csekély összegű támogatási (de minimis) jogcímen nyújtott támogatáshoz kapcsolódó minden iratot az odaítélést követő 10 évig kötelező megőrizni.

A képzések részvételi feltétele tehát, hogy rendelkezésre álljon a keret, amelynek terhére a szolgáltatást igénybe kívánják venni.