Data-EDIH

European Digital Innovation Hubs

Az EDIH, azaz az European Digital Innovation Hubs/európai digitális innovációs központok célja, hogy segítse a vállalatokat és a közszféra szervezeteit abban, hogy reagálni tudjanak a digitális kihívásokra és versenyképesebbé váljanak. Az EDIH támogatja a vállalatokat az üzleti/termelési folyamatok, termékek vagy szolgáltatások digitális technológiák segítségével történő fejlesztésében. Hozzáférést biztosít a műszaki szakértelemhez és teszteléshez, valamint a „befektetés előtti tesztelés” lehetőségét nyújtja. Innovációs szolgáltatásokat tesz elérhetővé, például finanszírozási tanácsadás, képzés és készségfejlesztés, amelyek központi szerepet játszanak a sikeres digitális átalakulásban. Illetve segíti a vállalatokat a környezetvédelmi problémák kezelésében, különös tekintettel a digitális technológiák fenntarthatóság és körforgásos célú felhasználására.

Az EDIH-ek egyesítik a regionális jelenlét előnyeit a páneurópai hálózatok rendelkezésére álló lehetőségeivel. Ez a regionális jelenlét lehetővé teszi számukra, hogy a helyi nyelvi és innovációs ökoszisztémán keresztül biztosítsák azokat a szolgáltatásokat, amelyekre a helyi vállalatoknak szükségük van. A hálózat európai lefedettsége elősegíti a bevált gyakorlatok cseréjét a különböző országok központjai között, valamint speciális szolgáltatások nyújtását a régiók között, ha a szükséges készségek nem állnak rendelkezésre helyben.

Az EDIH hivatalos oldala
Data-EDIH

Data-EDIH aktívan elősegíti a magyarországi kis- és középvállalatok, valamint a közszféra szervezeteinek digitális átalakulását. A Data-EDIH konzorcium magas tudományos és gyakorlati műszaki/üzleti fejlesztési kompetenciát képvisel. További információkért látogasson el a Data-EDIH központi oldalára.

Tovább a Data-EDIH oldalára
SZOLGÁLTATÁSOK A DATA-EDIH PROGRAMBAN
Digitális technológiák bemutatása

A cégvezetők számára gyakran nem egyértelmű, hogy a digitalizáció milyen üzleti lehetőségeket rejt magában...

TEMATIKUS TECHNOLÓGIA WORKSHOPOK

Bővebben
Ipar 4.0 technológiák bemutatása

Az ipar4-et csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak? Hogyan segíthetik ezek a megoldások az én vállalatomat?

TEMATIKUS TECHNOLÓGIA WORKSHOPOK

Bővebben
A lean gondolkodás alapjai

Az üzleti kihívások középpontjában jelenleg a digitalizáció áll, kevesebb szó esik azonban a sikeres bevezetés feltételeiről.

ÜZLETI ÉS INNOVÁCIÓS KÉPZÉS

Bővebben
Digital Coach

Egy vállalat digitalizációra való felkészítése és az átalakulás folyamatának végrehajtása olyan szakember részvételét kívánja meg, aki birtokában van a ...

ÖNFEJLESZTŐ KÉPZÉS

Bővebben
Beruházást megelőző tesztelés

Legyen bármilyen körültekintő a tervezés, tudatos a beszerzés, sok nehézségre, problémára az éles üzem indulásakor derül fény.

TESTRESZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Bővebben
Digitális technológiák vállalati szakembereknek

Az adat-vezérelt működésre való átállás és a kapcsolódó digitalizációs projektek tervezése és végrehajtása során számos problémával fog egy vállalat szembesülni.

TESTRESZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Bővebben
Lean A3 tervezés

A Lean A3 tervezés módszertan alkalmazása iránymutatást nyújt a digitalizáció kihívásnak a leküzdéséhez.

Bővebben
Képzések finanszírozása

A szolgáltatások térítésmentesek, a vállalkozások a “de minimis” vagy innovációs keretük terhére vehetik igénybe azokat.

 

de minimis támogatás a vállalkozások részére nyújtott csekély összegű állami támogatás. Minden kis- és középvállalkozás rendelkezik ún. de minimis kerettel (mértéke 3 pénzügyi évre vetítve 200 000 euró), amely virtuális keretet a vállalkozások a pályázati és egyéb támogatási formák révén kapott csekély összegű támogatástások címén tudják lehívni.  Jelen programban csak a kis- és középvállalkozások tudnak konzultációs vagy tréningszolgáltatásokat a de minimis keretük terhére igénybe venni.